fbpx

Huwelijksfotografie in Antwerpen

Laat jouw mooiste momenten voor eeuwig vastleggen

Op zoek naar een Huwelijksfotograaf in Antwerpen?

Het huwelijk. Voor velen één van de mooiste dagen van hun leven. Daarom is het belangrijk om het blijdschap en de ontroering van die dag vast te leggen op beeld. Zo blijven die mooie herinneringen voor eeuwig te herbekijken op nostalgische dagen.

 

Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een geschikte trouwfotograaf. Bij het kiezen van een huwelijksfotograaf is het belangrijk dat zijn stijl overeenkomt met jullie wensen en er duidelijke afspraken gemaakt worden voor het verloop van de dag en de aflevering van jullie trouwfoto’s.

 

Graag nodig ik jullie uit om mijn portfolio te bekijken. Wilt u ook graag uw trouwdag op beeld vast leggen? Contacteer me dan gerust voor een vrijblijvend en aangenaam gesprek. Veel plezier!

Wat anderen vertellen

Wendy & Bart
Read More
Zo blij met de trouwfoto's die Jani van ons genomen heeft in Mechelen. Uitstekende communicatie en prachtige resultaten. Aanrader !!
Lesley & Reuben
Read More
De hele familie gebruikt nog steeds de foto’s die Jani genomen heeft op onze trouwdag! In elke woonkamer hangt wel een prachtig exemplaar te schitteren :-). Leuke ideetjes qua locaties in Lier met prachtige trouwfoto’s tot gevolg. Zeer blij met de samenwerking!

Meer info nodig over het fotograferen van jullie huwelijk in Antwerpen?

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt het fotograferen van jullie huwelijk?

  1. We spreken (nu even virtueel) af om even kort kennis te maken. Tijdens deze kennismaking kijk ik naar wat jullie wensen zijn en creëren we een moodboard. Dit moodboard zal gebruikt worden als inspiratiebron voor jullie trouwfoto’s.

     

  2. Op basis van het moodboard gaan we op zoek naar enkele leuke locaties in de regio. Ook gaan we op zoek naar eventuele leuke accessoires die we kunnen gebruiken.

  3. Tijdens jullie huwelijk ben ik jullie persoonlijke fotograaf en leg ik jullie mooiste momenten op beeld vast.

  4. 2 weken na de shoot ontvangen jullie de bewerkte beelden. Deze worden digitaal aangeleverd in 2 formaten. Een hoge resolutie versie die geschikt is voor print en een versie die geschikt is voor het delen op sociale media.

In welke regio ben je actief?

Ik ben woonachtig te Mechelen, maar reis graag rond tot Antwerpen, Brussel of andere steden of dorpen om er voor te zorgen dat jullie prachtige foto’s hebben van jullie huwelijk.

 

Hoeveel kost een huwelijksfotograaf?

Zelf ben ik een groot voorstander van het open en transparant communiceren van prijzen. Toch is elk zwangerschapsshoot anders, en hangt er aan elke reportage dus een ander prijskaartje.

 

Wel kan ik je zeggen dat je al voor voor slechts €499 (exclusief verplaatsing) kunt genieten van een prachtig album van jouw zwangerschapsfoto’s.

 

Hierin zit het fotograferen van de dienst en de o zo romantische foto’s van jullie beiden op feeërieke locaties.

Had je toch graag gewenst dat ik ook aanwezig ben op uw recepties of feest, dan raad ik je aan om even contact op te nemen.

Zo kan ik een beter beeld hebben van wat jullie juist van jullie mooiste moment op beeld hadden gehad.

 

Ken je enkele locaties voor trouwfoto's in Antwerpen?

Als iemand die vaak in Antwerpen is, ken ik de leukste locaties voor jouw trouwfoto’s in Antwerpen. Heb je zelf geen voorkeur of inspiratie voor een plek voor leuke trouwfoto’s? Geen nood. Ik help je ook bij deze keuze.

Hoe neem ik contact met je op?

Simpel. Gewoon even onderstaand formulier invullen en ik contacteer je binnen de 24 uur.