fbpx

Zwangerschappen

Laat jouw mooiste momenten voor eeuwig vastleggen

Op zoek naar een zwangerschapsshoot?

De zwangerschap. Voor velen één van de mooiste perioden van hun leven. Daarom is het belangrijk om het blijdschap van deze periode vast te leggen op beeld. Zo blijven die mooie herinneringen voor eeuwig te herbekijken op nostalgische dagen.

 

Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een geschikte fotograaf voor jouw zwangerschapsshoot. 


Bij het kiezen van een fotograaf is het belangrijk dat zijn stijl overeenkomt met jullie wensen en er duidelijke afspraken gemaakt worden voor het verloop van de shoot en de aflevering van jullie zwangerschapsfoto’s.


Graag nodig ik jullie uit om mijn portfolio te bekijken. Wil je ook graag jouw zwangerschap op beeld vast leggen? Contacteer me dan gerust voor een vrijblijvend en aangenaam gesprek. Veel plezier!

Meer info nodig over een zwangerschapsshoot?

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt een zwangerschapsshoot?

  1. We spreken (nu even virtueel) af om even kort kennis te maken. Tijdens deze kennismaking kijk ik naar wat jullie wensen zijn en creëren we een moodboard. Dit moodboard zal gebruikt worden als inspiratiebron voor de fotoshoot.


  2. Op basis van het moodboard gaan we op zoek naar enkele leuke locaties in de regio. Ook gaan we op zoek naar eventuele leuke accessoires die we kunnen gebruiken.

  3. Tijdens jullie zwangersschapsshoot ben ik jullie persoonlijke fotograaf en leg ik jullie mooiste momenten op beeld vast.

  4. 2 weken na de shoot ontvangen jullie de bewerkte beelden. Deze worden digitaal aangeleverd in 2 formaten. Een hoge resolutie versie die geschikt is voor print en een versie die geschikt is voor het delen op sociale media.

In welke regio ben je actief?

Ik ben woonachtig te Mechelen, maar reis graag rond tot Antwerpen, Brussel of andere steden of dorpen om er voor te zorgen dat ze prachtige foto’s hebben met hun oogappel.


Hoeveel kost een zwangerschapsshoot?

Zelf ben ik een groot voorstander van het open en transparant communiceren van prijzen. Toch is elk zwangerschapsshoot anders, en hangt er aan elke reportage dus een ander prijskaartje.


Wel kan ik je zeggen dat je al voor voor slechts €99 (exclusief verplaatsing) kunt genieten van een prachtig album van jouw zwangerschapsfoto’s.

Hierin zit het fotograferen van jullie beiden op feeërieke locaties.


Hoe neem ik contact met je op?

Simpel. Gewoon even onderstaand formulier invullen en ik contacteer je binnen de 24 uur.